Overwinteren

U wilt op vakantie of u overweegt te gaan overwinteren in een warm klimaat. Casa Rosa biedt een perfect alternatief voor hotels. Wij bieden u meer ruimte, privacy, comfort en dus meer waar voor uw geld.

Sinds jaar en dag is Spanje, de meest populaire bestemming voor overwinteraars uit Noord en West Europa. Door het aantrekkelijk klimaat, de gezonde levensstijl, veelal de cultuur en Mediteraanse sfeer in een prachtige omgeving trekken vele overwinteraars naar dit Zuid Europese land. Overwinteren is niet voor iedereen weggelegd. Veel mensen willen het overwinteren eerst uitproberen of willen geen vaste vakantieplek hebben. In dat geval is het huren van een vakantie accommodatie een betere en zeker een goedkopere optie. In het laagseizoen is ons verblijf met de benodigde faciliteiten al beschikbaar voor een prijs van € 225 per week all in.

Vanwege de enorme populariteit onder overwinteraars zijn er allerlei Nederlandstalige verenigingen en clubs gehuisvest. De verenigingen organiseren vele culturele uitstapjes, spel, sport en handvaardigheidslessen om de plaatselijke Nederlandstalige gemeenschap te binden. Zo organiseert bijvoorbeeld de Nederlandse Vereniging Costa Blanca wekelijks bridge- en jeu de boules toernooien, Spaanse lessen en andere festiviteiten.

Tevens, volgens de medische wetenschap is het gebied rondom Torrevieja door haar twee natuurlijke zoutmeren gelegen aan de noord- en de zuidkant één van de gezondste plaatsen ter wereld. Dagelijks ondervinden vele mensen die lijden aan psoriasis, astmatische- en reumatische aandoeningen de voordelen van een leven in deze streek. Het heerlijke winterklimaat met op de dag temperaturen van 16 tot 21 graden evenals 320 zonnige dagen per jaar, dragen zeker een steentje bij aan ieders gezondheid en levensvreugde. Het klimaat in het gebied rondom Torrevieja heeft een milder en hoger klimaat dan de plaatsen ten noorden van de stad Alicante, waardoor hier dus het perfecte klimaat voor overwinteraars heerst!

U wilt overwinteren aan de Costa Blanca Zuid in dit prachtige en comfortabel appartement? Voor slechts € 225 per week, inclusief energiekosten, linnen, TV-Vlaanderen en WiFi. Deze lage prijs geldt bij een huurperiode vanaf 4 weken en alleen in de maanden november t.e.m. februari.