Stranden

Playa Moncayo

Het meest dichtsbijzijnde strand is Playa Moncayo in Guardamar. Dit prachtige strand biedt zowel rust als comfort. Het strand is uitgerust met overdekte ligbedden, speeltuigen en bars aan het strand zelf. Langs het strand vindt men ook talrijke cafeetjes en restaurants.

Playa Moncayo is slechts 1 van de vele badplaatsen langs de kilometers lange zandstranden van Guardamar en Torreveija. Het water is er kristalhelder en ondiep, perfect voor kinderen en om te baden dus!

Playa La Mata & Bar Alma

Dit is het langste strand van Torrevieja. Door zijn fijn goudkleurige zand en zeer aangename ligging (omringd door het natuurpark van La Mata) is dit een strand van zeer hoge kwaliteit. Dit lange strand reikt van Cabo Cervera tot gans het einde van La Mata, en heeft bijgevolg veel te bieden. Je kan er langs het strand genieten van de talrijke eetgelegenheden en ontspannen op een terrasje. Eén van deze trekpleisters is het Alma restaurant en beach club. Er kan met zicht op het strand genoten worden van een hapje en een drankje, en er zijn 2 zwembade aanwezig.

Andere stranden

Langs de bijna 15 km lange kuststrook van Guardamar strekken zich heerlijk fijne zandstranden uit. De meest bezochte stranden zijn het Playa Centro of het Playa La Roqueta. Wie de voorkeur geeft aan verlaten stranden, komt aan zijn trekken op het Playa del Moncayo of het Playa de Los Tusales, aan de monding van de Segura. Alle stranden zijn perfect uitgerust voor baders.