Water en pretparken

Aquopolis Torreveija

Mag het wat actiever zijn? Bezoek dan zeker dit mooi waterpark vol met waterattracties, glijbanen, golfslagbad etc… Aquopolis is er voor jong en oud, ook kleine kinderen kunnen er, uiteraard onder toezicht van hun ouders, genieten van alles wat het park te bieden heeft. Tip: Koop uw entree kaartjes online, dan hoeft u niet in de rij te staan.
Adres: Avenida Delfina Viudes, 03183 Torreveija

Aquapark Flamingo Torreveija

Dit is een kleiner park, ideaal voor families met jonge kinderen. Het is er minder druk en je hebt geen last van wachtrijen. De parking is er gratis…
Adres: Calle Rossini, 03184 Torreveija

Aquapark Rojales

Dit park is ook wat kleiner als Aquopolis maar naar prijs/kwaliteit moet dit park niet onderdoen voor zijn grotere concurrent. Het park bestaat uit een groot zwembad, een speelgebied met glijbanen voor kinderen, enkele gewone glijbanen, 2 snelle ‘kamikaze’ glijbanen en een waterglijbaan die je afdaalt in een band.
Adres: Calle Norte, 03170 Ciudad Quesada Rojales

Rio Safari Elche

Een heel mooi dierenpark op 20 minuutjes rijden van El Raso. Het park herbergt verschillende diersoorten van over gans wereld. Je vindt er schildpadden uit Florida, zebra’s, kameleons, krokodillen, struisvogels, leeuwen, een Aziatische olifant en nog veel meer. Bezoek de reptielengrot, de tempel met tijgers en het primateneiland voor de apen. Te bezichtigen van zeer dichtbij maar men kan ook actief met dieren bezig zijn zoals zwemmen met zeeleeuwen, rijden op een dromedaris of het zitten op een olifant. Er is een treintje door het park maar ook is alles te voet bereikbaar, men mag vrij in en uit het park lopen.
Adres: Carretera Elche-Santa Pola Partida Valvede Bajo, 102, 03139 Elche

Pola Park Santa Pola

Een leuk familiepark in Santa Pola met meer dan 20 verschillende attracties. Maar ook mini-karts, trampolines, laser labyrint, minigolf en springkasten. Ook restaurants en kraampjes met hamburgers, sandwiches en wafels ontbreken niet. De paden zijn goed begaanbaar, de straten goed verlicht en er is een tropische tuin, een meer om over te varen en een 60 meter hoge toren met een panoramisch uitzicht. Let op, het park opent pas om 18u, maar is open tot 24u en in het seizoen zelfs tot 2u ’s nachts. Een aparte beleving voor de kids!
Adres: Avenida Zaragoza, 03130 Santa Pola