Prijzen

  • Laag seizoen

  • 350/week
  • november - februari
  • Tussenseizoen

  • 500/week
  • maart - juni / september & oktober
  • Hoog seizoen

  • 700/week
  • juli & augustus

Laag seizoen
Van november tem februari

Overwinteraars € 225 per week, met een minimum van 4 en enkel in laag seizoen

Tussenseizoen
Van maart tem juni, september en oktober

Vanaf 4 weken € 300

Hoog seizoen
Juli en augustus

Schoolvakanties & kortverblijven
Krokus-, Paas-, herfst- en Kerstvakantie € 550/week

Losse dagen, minder dan een week € 100/dag.
Losse dagen, bij boeken bij een week reservatie € 85/dag

Prijzen zijn uitgedrukt per week, incl energiekosten*, bed- en badlinnen, TV Vlaanderen en WiFi.
* Tot 80 kWh/week, tarief zie onderstaande voorwaarden.

Algemene Voorwaarden bij verhuur

Reservatie

U kunt telefonisch, via e-mail of het contactformulier op deze site reserveren. Als de accommodatie vrij is, krijg je van ons een bevestigingsmail. Je reservatie is pas definitief als wij de borgsom van 250 euro + 50 % van het totale huurbedrag ontvangen hebben. De overige 50 % dient ten laatste 60 dagen voor de aanvang van de huurperiode voldaan te worden. Bij reservering binnen deze 60 dagen voldoet u het te betalen bedrag ineens.

Borgsom

De borgsom van € 250 wordt binnen de 8 dagen na inspectie van de sleutelbeheerder gerestitueerd. Indien de accommodatie niet schoon of met beschadiging en/of vermissing aan bijvoorbeeld de inventaris wordt achtergelaten, kan er een gedeelte van of de totale borgsom worden ingehouden.

Energiekosten

Vermelde huurtarieven zijn incl energiekosten, tenzij meer dan 80 kWh per week aan elektriciteit wordt verbruikt. De meerdere verbruikerskosten worden met de borgsom verrekend tegen € 0,80 per kWh.

Schoonmaak

Bij vertrek wordt het appartement voor je schoongemaakt. De kosten voor de eindschoonmaak bedragen € 95 en dienen betaald te worden bij aankomst in het appartement aan de sleutelbeheerder. We verzoeken je de accommodatie netjes achter te laten: laat geen afwas, levensmiddelen in de koelkast, volle prullenbakken, vuilniszakken en dergelijke staan.

Rookvrij

We willen iedereen een schoon appartement aanbieden dus mag er niet gerookt worden.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegelaten in het appartement.

Annuleringen door de huurder

Deze dienen schriftelijk of per e-mail overgemaakt te worden met bijvoeging van de reserveringsbevestiging. Bij annulering tot 60 dagen voor de aanvang van de huurperiode wordt er 50 % van de totale huursom in mindering gebracht. Daarna is het volledige bedrag verschuldigd.

Annuleringen door de verhuurder

De verhuurder kan niet aansprakelijk gesteld worden en er kan geen schadeclaim geëist worden indien het appartement niet kan verhuurd worden wegens schade die ontstaan is uit natuurgeweld, natuurrampen, kernrampen, aanslagen, stakingen, geweldpleging etc…